skip to Main Content

1 – Generalt
1.1 – Køb
Så snart vi har modtaget din ordre, får du en onlinemeddelelse med dit ordrebekræftelse via e-mail.

1.2 – Priser
Alle priser er som udgangspunkt eks. 25% mons og afgifter, med mindre andet er angivet.

Den angive pris på bestillingstidspunktet er varens pris. Det betyder at falder eller stiger varen ændrer din pris sig ikke fra bestillingstidpunktet. Der tages forbehold for force majeure, udsolgte vare, tryk- og tastefejl.

2 – Forsendelse
2.1 – Forsendelsformer
Hos Thy Elektro A/S benytter vi Postdanmark og deres forsendelses former, til alle forsendelser.

2.2 – Leveringstid
Vi afsender din bestilling så hurtigt det kan lade sig gøre. Det betyder at din ordre typisk er dig i hænde 1-3 dage efter afsendelse. Leveringstiderne er vejledende, og kan variere.

Thy Elektro A/S kan ikke drages til ansvar for fejl hos Postdanmark, strejke eller lignende forhold, der kan tænkes at forsinke leveringen.

2.3 – Forsendelse ansvar
Ved transport fra Thy Elektro A/S til kunden, er Thy Elektro A/S ansvarlig hvis produktet skades eller bortkommer under transporten. Ved transport fra kunden til Thy Elektro A/S er kunden ansvarlig hvis produktet skades eller bortkommer under transporten.

2.4 – Faktura
Hvis du har bedt om at få varerne sendt til en anden adresse end din betalingsadresse, sender vi fakturaen til betalingsadressen.

3 – Returnering af varer
3.1 – Er du utilfreds med varen?
Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dine varer, kan du sende dem retur senest 14 dage fra modtagelsdatoen og få dine penge tilbage. Hvis du ønsker at sende en vare tilbage, skal du kontakte os, for at få en vejledning.

3.2 – Betingelser for returnering
Produktet skal være indtakt og i ubrugt stand, og den originale emballage skal medfølge i salgsbar stand, så videresalg bliver mulig. Vi kan ikke refundere brugte varer eller varer, der ikke er i samme stand som ved leveringen.

Du vil få tilbagebetalt det beløb, du har givet for varen. Vi tilbagebetaler ikke portoen, med mindre der er tale om en fejl fra Thy Elektro A/S side.

4 – Reklamation
Er varen væsentligt forsinket eller har varen en fejl, kan du rette henvendelse på telefon 97 92 20 77
Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage, medmindre andet er aftalt.

Når Thy Elektro A/S modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Thy Elektro A/S vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag.

Skal varen tilbagesendes til Thy Elektro A/S, sker dette uden omkostninger for kunden.

5 – Ansvar
Thy Elektro A/S, herunder ledelse, medarbejdere og samabejdspartnere, herefter betegnet som Thy Elektro A/S, kan ikke drages til ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Postdanmark, strejke eller lignede.

Thy Elektro A/S kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på Thy Elektro A/S butik på nettet.

Der gives desuden ingen garantier for at butikken til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. Der tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload til butikken.

Thy Elektro A/S er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU. Eventuelle tvister og søgsmål skal afgøres af danske domstole i henhold til dansk ret.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close